צ'יפסרים מנירוסטה

אם יש לכם מטבח תעשייתי לאולם האירועים, בין אם מדובר על מטבח תעשייתי לבסיס צבאי או במטבח של מסעדה או חברת קייטרינג, חייבת להיות לכם האפשרות לטגן צ'יפס בקלות, במהירות ובבטיחות הכי גבוהות שיש. איך עושים את זה? יש לכך תשובה אחת והיא צ'יפסר מנירוסטה.
 
צ'יפסר חשמלי תא אחד מק"ט: 1080   צ'יפסר חשמלי תא אחד מק"ט: 1080
צ'יפסר חשמלי 2 תאים מק"ט: 1080  צ'יפסר חשמלי 2 תאים מק"ט: 1080
ציפסר חשמלי תא אחד מקט 1080ציפסר חשמלי תא אחד מקט 1080

צ'יפסר מנירוסטה לשימוש נוח

צ'יפסר מנירוסטה יכול לדאוג שכל הדאגות שלכם ייעלמו. אחרי שתבחרו את הצ'יפסר שמתאים לשימוש שלכם, לפי הנפח שלו, אפשרויות ההפעלה, הספק העבודה וכמובן הפעלה פשוטה שתוכלו ללמוד אותה במהירות, כל דרך אחרת לטגן צ'יפס פתאום לא תיראה לכם הגיונית. צ'יפסר מנירוסטה הופך את השימוש להרבה יותר פשוט כאשר צ'יפסר זה בראש ובראשונה יהיה מעוצב ביותר. אמנם זהו לא פרמטר חשוב במטבח התעשייתי אך הוא כן יכול ליצור סביבת עבודה נעימה יותר. עכשיו הגיע הזמן לדבר על הפרמטרים החשובים באמת: העמידות והתחזוקה.

מוצר איכותי ועמיד

כאשר אתם בוחרים צ'יפסר מנירוסטה אתם רוצים לדעת שאתם עושים את הצעד הנכון. רכישה של כלי מטבח ובישול למטבח התעשייתי צריכה להיעשות במחשבה לטווח הארוך כאשר ברור לכול כי צ'יפסר זה יהיה מתאים לדרישה הזו כיוון שהוא לא מחליד ומחזיק מעמד לאורך שנים. צ'יפסר מנירוסטה יכול להיות במטבח לשימוש אמין ועמיד במשך יותר מחמש שנים בלי שהוא יראה כל סימן לבלאי, ואם תתחזקו אותו היטב הוא יהיה שימושי אפילו לעשור שלם. הנירוסטה עמידה לחבלות, היא לא מוכתמת בקלות וכמובן גולת הכותרת: עמידה בפני קורוזיה.
אולי יתרון העמידות של הנירוסטה יישמע לכם כמו היתרון הבולט ביותר, אך למעשה יש יתרון חשוב לא פחות והיא יכולת הניקיון הפשוטה שלה. הנירוסטה היא מתכת חלקלקה במיוחד, המרקם שלה לא רק אינו סופח נוזלים אלא גם קל מאוד לניקוי. למעשה תכונת אי הספיחה שלה נותנת לה את היכולת להיות כה קלה לניקיון כאשר הניקיון שלה יהיה פעולת התחזוקה הראשית שלה.