מיותר לציין שכל מוסד העוסק באוכל, משתמש במכשירים לבישול או לחימום. נירוסטה זה החומר המושלם לבניית תנור אפיה או כיריים. נקודת הרתיחה שלה גבוהה מאוד, כך שאין חשש שציוד החימום יימס במהלך הכנת האוכל.
חלק מציוד למסעדות בסיסי מחזיק מנות מוכנות או חצי מוכנות, ורק מחממים אותם. חלק אחר מכין את המנות בהתאם להזמנה. לא משנה באיזו דרך נוקטת מסעדה זו או אחרת, היא זקוקה גם לתנור וטוסטר אובן וגם לכיריים.
הכיורים במרבית המסעדות עשויים מנירוסטה. היתרון הגדול של של
כיור נירוסטה על פני הכיורים הקרמים שיש לנו בבית, זה שאי אפשר לשבור אותה. קצב העבודה במסעדות הוא אינטנסיבי מאוד, ולכן זורקים הרבה דברים לתוך הכיור בלי להתחשב בו כי המהירות ואיכות האוכל זה מה שעומד מול עיניהם של עובדי המסעדה. אם היינו מרכיבים כיורים קרמים במסעדות, הם לא היו שורדים שבוע את כל הכלים המתרסקים לתוכם בכל רגע נתון.
חברת סופר נירוסטה היא אחת החברות הותיקות ביותר בתחום בארץ, היא מספקת ציוד למסעדות רבות, כמו גם למוסדות ציבוריים וחברות. כתוצאה מכך היא יודעת ומקפידה לעמוד בלוחות הזמנים שמציבים לה, ולבצע את ההזמנה בהתאם לצורכי הלקוח, כפי שהוגדרו.