צורך לצד מענה
ציוד להגשה מתקדם עשוי
נירוסטה מנצל ביעילות יתרה את תכונות פלדת האל חלד, ולו עבור סביבה מאתגרת אשר מאפיינת כל מוסד שבא במגע עם אוכל - מקום שצריך לשדר ניקיון, לשמור על רף גבוה של ניקיון, לשמור על טמפרטורה מדויקת ולייעל את פעולת הניקיון – ממש כפי שחומר הנירוסטה מאפשר.תכונות החומר כאשר מדובר על ציוד הגשה עבור אוכל, יש שני אלמנטים שחובה להקפיד עליהם: נראות וטמפרטורה נכונה - שני פרמטרים להם חומר הנירוסטה מעניק מענה אידאלי. מדוע? ובכן הנירוסטה ידוע כחומר שאינו מאפשר למים ואוויר לחדור אליו (ועל כן הוא עמיד ביותר בפני חלודה), הנירוסטה ידוע כחומר מבריק אשר תורם לרמת האסתטיות והשימור, ידוע כחומר שגם לאחר שהוא נשרט הוא נראה חדש (ולו כי הוא עוטה שכבה חדשה) ומדובר במתכת מאוד עמידה בפני טמפרטורות גבוהות. אם בכך לא די, נמשיך ונציין שמדובר במתכת שנחשבת ליחסית זולה ועל כן ניתן לייצר ממנה ציוד איכותי שנמכר במחירים כדאיים, מדובר במתכת שמיוצרת בצורת יריעות ועל כן ניתן להפיק ממנה ביתר קלות מגוון מוצרים ואף מדובר בחומר שנחשב לידידותי לסביבה, וזאת כי הוא ניתן למיחזור.
התאמה מלאהכיום ניתן למצוא יותר ממאה סוגים של סוגי נירוסטה, כאשר כל סוג מתאים עבור יצירה של ציוד הגשה מעט שונה. אי לכך כאשר חברת "סופר נירוסטה" עומדת לייצר כלי כזה או אחר, היא בוחנת מראש את רשימת התכונות האידאליות פר כל כלי, ובהתאם בוחרת בסוג הרצוי. לדוגמה ניתן לבחור עד כמה החומר יהיה דק, האם הוא יהיה מגנטי, עד כמה הוא יהיה קשה, עד כמה מבקשים שהמראה יהיה חלק וכדומה, כאשר בהתאם לסך הנתונים מוסיפים לתרכובת מינון מסוים של פחמן, ניקל וכדומה.
יתרונות החומרלאור כל זאת ניתן להבין מדוע חומר הנירוסטה אידאלי עבור המטבח המוסדי, למסעדות, לשירותי התעשייה וכדומה, כאשר אם נבקש לתמצת את הסיבות המובילות, נעבור על חמשת הבאות:
1. קל ביותר לנקות כלים מנירוסטה.
2. כלים מנירוסטה אינם מחלידים.
3. עלות החומר יחסית זולה.
4. כלי נירוסטה נחשבים ליחסית קלים.
5. כלי נירוסטה מחזיקים מעמד לאורך זמן.